onsdag den 3. juni 2009

Størrelse og gørelse...

Menneskers kroppe er forunderligt forskellige.

Nogle forskelle er meget synlige, andre er mere gemt. En af de forskelle, der tales meget om er - hvor stor skal en pik være? Betyder størrelsen noget?

Jeg vil ikke komme ind på, hvor mange pikke jeg har haft fornøjelsen at stifte bekendtskab med, men jeg har da et relativt godt grundlag for sammenligning (som hovedpersonen i 4 bryllupper og 1 begravelse siger: Flere end Lady Di og færre end Madonna).

Og jeg kan faktisk kun komme i tanker om et par stykker, hvor størrelsen var et problem.

Den ene var en flot, bredskuldret, veltrænet fyr. Blond og selvsikker og en rigtig charmetrold.
Hans pik var lille. Og tynd. Og det var lidt besværligt, for uanset stillingen, så kunne jeg ikke rigtig mærke den ... og det var ikke særligt fedt.

Han kunne muligvis have fundet måder at kompensere på - men det havde han ihvertfald endnu ikke, da jeg var sammen med ham. Og det sære var, at jeg har hørt ham omtale sine sexuelle meriter (noget med en kvinde, der var helt ekstatisk og råbte og skreg på et fremmedsprog) - så overraskelsen, da han hev det noget minimale udstyr frem, og så heller ikke KUNNE noget med det, var stor.



Den anden fyr, hvor størrelsen var et problem, HAVDE lært at kompensere. Denne fyr var spinkel, ikke så høj, en stilfærdig, begavet mand, som kørte charme på mig i godt et års tid, før jeg lod mig ta' - og igen måtte jeg spærre øjnene op, da denne fysisk ret gennemsnitlige fyr hev et organ frem, som en pornostjerne måtte misunde ham.

Pikke i den størrelse, som han har, er faktisk ret besværlige. Det er nødvendigt at smøre RIGTIG godt, for at den glider let ind, og så skal han passe på, at han ikke ramler ind i livmodermunden ... jeg ved ikke hvordan andre har det, men "i bund" kan godt gøre ondt på mig, når en fyr har de proportioner.

Så jeg så lidt betænkeligt på hans i øvrigt meget smukke lem. Men jeg havde ikke behøvet at være bange. Han kendte alle de tricks, der gjorde, at intet gjorde ondt eller blev ukomfortabelt, så det blev en helt igennem dejlig oplevelse for mig.

Ham, jeg deler mit liv med nu, er ganske normalt skabt - måske lidt i den klejne ende, når den er "afslappet", men en fin, smuk og dejlig "standardpik" når den er stiv. Jeg har aldrig haft en elsker, som tilfredsstiller mig så godt som Han gør, og jeg forguder alt ved Ham - og dermed er jeg naturligvis også vild med hans pik.

Hvad angår min præference for størrelse, har jeg det sådan, at jeg klart foretrækker en, som er indenfor de ret vide rammer af normalspektret. Og nej - jeg kan ikke angive minimum og maximums længde og diameter, for jeg kunne ikke drømme om at hive målebåndet frem =)

Størrelsen interesserer mig simpelthen ikke særligt meget, med mindre der er tale om en så lille størrelse, at friktionen simpelthen er ikke-eksisterende (og her snakker vi mest om at diameter kan være et problem) - eller en ordentlig heste-pik, så man bliver bekymret for at få spiddet indvoldene.

JO en stor pik ser fræk ud!! Men i brugs-situationen (herligt ord i denne sammenhæng, ikke?) er størrelsen altså ikke så afgørende, som man kunne tro.

Sådan er det ihvertfald for mig ... men måske synes du noget andet?

2 kommentarer:

  1. Som jeg sagde i vielsestalen til min elskede, så passer han til mig som sværd i skede ;0)

    SvarSlet
  2. Kyria, de er jo på enhver måde dejlige og perfekte - vores mænd ;)

    SvarSlet