mandag den 25. maj 2009

Hvordan det gik, da vi fik profil et andet sted...

Vi havde haft vores profil på kontaktsitet nogle måneder efterhånden, og nyhedens interesse var ved at tage af.

Der skete for lidt interessant derinde. Der var rigtig, rigtig langt mellem "snapsene" - altså profiler, som vi syntes så spændende ud. For mange båtnakker som sendte venneanmodninger og ville chatte privat, uden at læse vores profil først. For mange virkeligt grimme, platte, dårlige pik-pat-kusse-billeder.

Alt, alt for lidt af det, vi søgte efter.

For efter den tid, der var gået, syntes vi gerne, der måtte ske lidt mere. Nu ville vi gerne møde et ligesindet par (eller en pige) som vi kunne lege med.

Han havde gennem lidt tid kikket sig om på et andet, større, mere kendt site, og viste mig, at han i løbet af 5 minutter kunne finde 5-10 profiler, som så interessante ud - og det var flere, end vi havde set i vores tid på det første site.

Så der var sådan set ikke så meget at snakke om. Vi satte os ned og oprettede en profil på det nye site - fandt nogle billeder, vi godt ville præsenteres os med, og specificerede hvad vi søgte efter.

Interfacet var bare lækrere, og der var mange, mange flere profiler.

Og i løbet af et par dage var vi i kontakt med ihvertfald 2 andre profiler, som så interessante ud.

Især det ene par virkede lovende. Vi skrev lidt frem og tilbage, og de virkede intelligente, afklarede, reflekterende. De så umiddelbart pæne ud på profilbillederne, og de boede ikke i den modsatte ende af landet.

Ret hurtige blev vi enige om at mødes og se hinanden an. Det var helt klart for dem, at de søgte et par, som både kunne være venner OG sexpartnere, så vores første date skulle være en aften, hvor vi snakkede, spiste og drak.

Det var SÅ spændende! Og vi kunne næsten ikke vente på den aften, vi havde aftalt at mødes.

Da den endelig indtraf, samledes sommerfuglene i flokke i maven. For hvordan ville det være at mødes live?

Det viste sig, at vi ikke havde haft nogen grund til at bekymre os - for de var rigtig lækre og søde mennesker, og snakken gik med det samme fuldstændig frit. Hvor er det fedt at kunne snakke om det, der i virkeligheden ER vores store hobby - Sex - med mennesker, der har det på samme måde!

I et ubevogtet øjeblik så vi på hinanden - spørgende - og vi kunne bare nikke til hinanden - jo, det var KLART noget, vi havde lyst til at fortsætte med.

Aftenen fortsatte helt ubesværet. Og selvom vi ikke sexede, var det superfrækt. Jeg kunne mærke den anden mands øjne på mig. Han så mig an, og det var tydeligt, han kunne lide hvad han så. Jeg synes bestemt også han var dejlig - meget anderledes end Ham jeg elsker, men en skøn og charmerende mand. Og kvinden i forholdet ... hun var en dejlig dame, med former alle de rigtige steder, og bryster som jeg personligt nemt kunne forestille mig at pakke ud og lege med.

Det var rigtig liderligt, at sidde der og klæde dem af mentalt. Og fornemme at det gik begge veje.

Sidst på aftenen spurgte de direkte, om det her var noget, vi havde lyst til at gå videre med. Og vi svarede, som det var, at det ville vi meget gerne. Heldigvis havde de det helt på samme måde - så næste step bliver at få lavet kalenderøvelsen, så vi kan ses igen, uforstyrret, uden børn og andre hindringer.

Vi ser rigtig meget frem til at lege "kluddermutter" med det dejlige par, vi har mødt ... det er næsten som at gå og vente på juleaften, dengang vi var børn...

4 kommentarer:

  1. Lyder som et godt møde. Har I tænkt over, om det kan være svært både at være venner og dyrke sex med det andet par? Jeg var engang i et forhold, hvor vi også mødte nogle andre par, men jeg foretrak klart at have fokus på det seksuelle. Jeg ville nok synes, det var underligt pludseligt at gå i biografen sammen. Men måske har jeg bare brug for meget klare linjer.. :)

    SvarSlet
  2. Belle - vi synes modsat det virker rart og trygt at man kan svinge sammen på det personlige plan også. Sex er jo ofte bedst, når man kender hinanden lidt bedre - sexuelt. Og skal man ses med de samme flere gange er det optimalt, at man kan hygge og grine over et glas rødvin også...

    SvarSlet
  3. Belle
    Vi har naturligvis drøftet dette med hinanden, og talt for og imod netop det at være venner samtidig med også at dyrke sex med hinanden.

    For os er der er stor forskel ved om det er nogen bestående venner vi begynder at dyrke sex med, eller det er mennesker vi møder med det formål at dyrke sex , som vi så også kan blive venner med.

    Vi udelukker ikke at man også kan mødes med andre kun for den rent fysisk sexuelle del,men vi tror på at ved vi kender hinanden godt, har et venskab der bygger på tillid, og selvfølgelig fysisk som mental tiltrækning, vil vi få mere ud af samværet, både på lagnerne og måske endnu mere før og efter sex. Det at snakke om dette fantastiske emne med andre der har samme lette indgang til det er jo dejlig befriende.

    Hilsen Erotic Mind, gift med "duftspor"

    SvarSlet
  4. Jeg udelukker heller ikke, at man kan drikke et glas vin inden, og jeg tvivler ikke på, at det seksuelle er bedre, når man kender hinanden godt. Måske lægger jeg noget mere i begrebet venskab, men jeg ville nok have svært ved at have et traditionelt venskab med et vennepar, som vi også dyrkede sex med. Men man skal jo gøre, som man selv har det bedst med, og det lyder bestemt som om, I har tænkt over tingene. :)

    SvarSlet