søndag den 24. maj 2009

Første klub-besøg - del II

Her kommer resten af beretningen om vores første besøg på swingerklub.

Her kommer "Duftspor" og Ham - hun i sin fine blondesag, og Han i sine nye boxere. Og hvad gør man så, på sit første besøg på klub?

Vi tøvede ikke længe, før vi besluttede os for at kaste os ud i det. Fællesrummet, som var udstyret med en gigantisk madras, var tomt. Eneste liv derinde var et tv, som kørte med pornofilm. Det virkede som et godt, blidt sted at starte, så vi lagde os ind på madrassen og begyndte at kæle med hinanden.

Jeg var naturligvis nybarberet og fin - med den "landingsbane", jeg har haft de sidste mange år - og Han besluttede sig for, at det var nødvendigt at kontrollere kvaliteten af mit barberingsjob. Så Han anbragte mig med bagdelen på kanten af madrassen og fødderne - stadig i lakstiletter - på gulvet. Mine trusser var mest til pynt - de er åbne i skridtet, så Han havde frit udsyn til min nederste, rosafarvede mund.

Jeg kunne selv se den i spejlet, indtil Han knælede ned mellem mine ben. Faktisk holder jeg meget af min kusse, jeg synes den er smuk, og hvor har den givet mig mange glæder! Rosa, glatte folder, lidt hemmelighedsfulde, som kan glinse af liderlighed og åbner sig som en blomst, når blodet løber til kønslæberne. Når jeg onanerer, har jeg et bordspejl, som jeg sætter mellem mine ben, så jeg kan se min kusse, og se hvordan den lever - hvordan mine fingre bliver glatte og skinner af saft, og se mit legetøj bane sig vej op i grottens rubinrøde varme. Det gør mig endnu mere liderlig, og ofte har det været et blik i spejlet, der har bragt mig det sidste stykke vej hen til orgasmen.

Tilbage til Ham, som knælede mellem mine ben, den aften i klubben. Han så på min kusse, min blomst, som var det første gang Han så den. Han lagde sin hånd på den, lod fingrene udforske de rosa folder, gned mit mellemkød. Så lænede Han sig frem og begyndte at bearbejde mig med sin tunge - slikkede min sprække fra stjerne til klit, nappede lidt i kønslæberne, suttede på min blodfyldte klit. Da Han listede sin tommelfinger ind i min grotte, greb jeg grådigt fast om den med kussemusklerne, og stønnede.

Jeg var meget liderlig, og ænsede knapt de mennesker, der kom og gik. Der var ikke andre igang på madrassen på det tidspunkt, men ind imellem kom nogle ind, kikkede lidt, og gik igen. For os var det lidt en del af prøven - at opleve, om vi kunne nyde og give slip, i andres selskab. No problem, virkede det til.

Nu syntes Han, at jeg havde fortjent aftenens første orgasme, så Han tog sin mund fra min kusse, og bragte mig til en herlig sprøjteorgasme ved at fingerkneppe mig grundigt. Jeg havde ingen hæmninger, men gav min orgasme stemme og lyd.

Da jeg lige var kommet lidt til koncepterne igen, lagde vi os til at kæle på madrassen. Jeg bearbejdede Hans allerede stive pik, og Hans hænder var på opdagelse på mine bryster, min røv ... der kom hele tiden folk ind, og nu var vi ikke de eneste, der elskede på madrassen.

Det var enormt frækt at høre andres sexlyde, og at vende hovedet og se på nogen, der lå helt tæt ved os og havde sex ... og sjovt nok virkede det fuldstændig naturligt og hverken pinligt, forkert eller på nogen måde underligt. Bare pirrende og sexet.

Jeg ELSKER at ride ... altså ikke på heste, men på en stiv, saftspændt pik. For mig er det den sikre vej til orgasme. Når jeg rider, har jeg helt kontrollen - jeg bestemmer rytmen, dybden, vinklen - og jeg kan vælge at tage Ham dybt ind med knæene bøjet op under mig, eller stramme sammen om Ham ved at lade mine ben følge Hans, strække dem nedad og klemme kussen sammen om Hans pik.

Så naturligvis satte jeg mig op på Hans altid samarbejdsvillige pik, for at nyde en dejlig ridetur. Jeg tog mig god tid, for Han havde lige givet mig et par orgasmer ad andre veje, så der var ikke noget uimodståeligt pres, der skulle lettes her og nu. Nød fornemmelsen af Ham, skiftede stilling oven på Ham. Lod mine bryster falde ned i Hans mund, mærkede Ham suge på mine brystvorter og Hans hænder kærtegne min røv og mine bryster.

Jeg lagde mærke til et par, som var godt igang ved siden af. Hun lå og nød at han kneppede hende, og jeg kikkede lystigt på det frække syn. Pludselig så han op, og mødte mit blik. "Du må gerne røre," sagde han, og det var ikke en invitation han behøvede at gentage. Min ene hånd fandt vej til hendes små, frække bryster, og nød den bløde tyngde, nappede blidt i hendes vorter, så de stivnede. Han trak sig lidt tilbage ... og jeg lod min hånd glide ned over hendes mave, skilte hendes glatte, fugtige kønslæber. Det var udsøgt frækt!

Nu opdagede Han, at jeg havde fået kontakt ... for pludselig var der en ekstra hånd, som legede med mit bryst. Løftede det ud af halvskålen, strejfede vorten og klemte lidt.
En tid var der hænder på kryds og tværs ... nabomanden kærtegnede min røv, og hun mine bryster, Han legede med hendes bryster og jeg havde en fast hånd omkring nabomandens pik.

Pludselig løb liderligheden af med mig. Jeg kunne mærke, at en orgasme var på vej, og jeg red Ham lidt heftigere og hurtigere. Kom i en sprøjtende saftig orgasme og faldt udmattet sammen ovenpå Ham. Jeg opdagede pludselig at jeg var meget tørstig - og ikke sært, for på et øjeblik var der gået godt to timer, siden vi lagde os ind på madrassen, helt alene.

Nu var den et bølgende hav af kød, bevægelse, søde suk og dybe støn. Det var smukt ... men jeg måtte ud og restituere, ud at have noget at drikke, så vi kunne lege igen.

Resten af aftenen elskede vi kun med hinanden. Men gerne med tilskuere - og da vi kørte hjemad, snakkede vi allerede om, hvornår vi kunne få tid til at gå på klub igen...

2 kommentarer:

  1. Skønt at I havde en god første oplevelse på klub. Det minder mig lidt om min egen første, og eneste, oplevelse på sexklub.. spændende og grænseoverskridende på én gang. Men for os endte det som et dårligt bekendtskab, fordi vi ikke var sikre nok på hinanden. Det er også mange år siden.. ung og naiv, var jeg. ;)

    SvarSlet
  2. Belle, at være sikre på hinanden, og trygge i parforholdet, er den allervigtigste faktor for at kunne lukke sexlivet op på den måde, tror jeg...

    SvarSlet