torsdag den 14. oktober 2010

Morgenput

De fleste morgener er jeg søvnig og vil gerne have lov at vågne langsomt.

Men her den anden morgen ... jeg må have sovet ekstra godt. Da min elskede kom over i min side af dobbeltsengen for at vække mig (han var vågnet lidt før vækkeuret, og kærlig som han er, syntes han at jeg skulle vækkes af et kys - ikke af en støjende clockradio) var jeg hurtigt vågen nok til at vende mod ham og kramme og kysse ham tilbage.

Vi ligger altid lige og morgenkrammer inden vi skal op. Den her morgen gled hans hænder over min krop og den reagerede - mine lår spændtes, og mine hofter skød op mod hans varme hånd. Uhm!

Snart fandt hans hænder ind mellem mine lår, og jeg var med det samme småliderlig. Vendte mig helt om på siden, så vores kroppe lå ind mod hinanden, strøg min hånd ned over hans balder (han har jordens liderligste røv og bliver helt vild når jeg kæler for den) og kneb ham lidt i brystvorterne.
Jeg kunne mærke hans rejsning mod mig, og jeg blev tændt, tændt, tændt!

Uden yderligere dikkedarer skubbede han mig om på ryggen og tog mig - trængte hårdt og rytmisk ind i mig så jeg kom med et frydefuldt gys. Så trak han sig tilbage - "Du kan bare vente dig til i aften," sagde han, og med rejsningen stolt dikkende stod han op og gik ud på badeværelset.

Skidt med at vi havde travlt for at nå på job til tiden den morgen... jeg glædede mig resten af dagen til at komme hjem i seng igen. Og SÅ fik jeg en grundig tur til, og jeg fik betalt ham tilbage for det dejlige morgenput.

Jeg elsker morgensex. Der burde være en regel for, at man gerne måtte komme for sent på job, hvis det var fordi man var uopsætteligt morgenliderlig.

2 kommentarer:

  1. http://saramoon.blog.com/2011/01/30/livet-er-overraskende-og-uforudsigeligt/

    SvarSlet
  2. Tak for kigget på din blog =)

    Jeg har selv en erotisk blog og derfor er der spændende at læse hvad andre erotiske bloggere skriver om =)

    SvarSlet